Meditatie & Creativiteit/Project DE WEG VAN DE MENS

                                                                                                        ‘DE WEG VAN DE MENS’

                                                                                                

Het project ‘DE WEG VAN DE MENS is het levenswerk van Marja van ’t Wel. Ze heeft er 15 jaar over gedaan om alle gemoedsbewegingen die horen bij de mens eerst zelf te doorleven. En vervolgens uit te werken in beeld (schilderijen) en passende (bijbel) teksten.

 ‘DE WEG VAN DE MENS’ bestaat uit levensthema’s zoals: De oorsprong – op weg gaan – illusie – crisis – aanvaarding – vrede

Vanaf 1 oktober gaat zij hier thema bijeenkomsten over geven. Met als doel: ontmoeting, verbinding en verdieping. Haar schilderijen en gedichten staan hier centraal.
Er zal gewerkt worden met o.a. creatieve werkvormen en reflectie die zeer waardevol kunnen zijn in het verwerken van levensthema's.
Tekenervaring is niet nodig. Wel het verlangen om deze avonden persoonlijk te willen ervaren. 

HOE KUN JE DIT PROJECT GEBRUIKEN?
Bij rouw & verlies
Pastoraalwerk
Kringwerk
Ziekte
Hospice huizen
Ouderenwerk

Als waardevolle aanvulling zijn hier mooie brochures met gedichten, kaarten en boekenleggers van gemaakt. Fijn om te ontvangen of cadeau te geven. Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2015 via uitgeverij DOCETE www.docete.nl | www.kerkboek.nl. Kosten € 2.95 per brochure. Verkrijgbaar tijdens de thema bijeenkomsten of via de email bestellen: marjavantwel@gmail.com

Marja van ’t Wel geeft workshops, thema bijeenkomsten en spreekt graag over zingeving, passie en inspiratie in het leven. Daarbij is het mogelijk om creatieve werkvormen te gebruiken. Haar religieuze voorkeur gaat uit naar een levenshouding van de gnostiek: het Weten van het hart leven in het dagelijks bestaan. Authentiek zoals de Mens bedoeld is. En hoe o.a. Jezus ons dit heeft voorgeleefd.

Voor informatie, reacties en vragen kunt u contact opnemen met haar.
E: marjavantwel@gmail.com
www.hetpalet.net
tel: 0334618995/0654324718

MEDITATIE & CREATIVITEIT

Bij jezelf komen
Muziek, stilte en meditatie zijn waardevolle componenten om dicht bij jezelf te kunnen komen. Om je creatieve kanalen te openen én te laten stromen. De diepe vrede en inspiratie die je daarbij ervaart is een prachtig geschenk van jou zelf aan jou zelf.

Wat gaan we doen?
De weg naar binnen d.m.v. zachte muziek, stilte en meditatie. Wat roept de meditatie bij je op? Welke beelden, symbolen, kleuren, lijnen en vormen dienen zich aan? De weg naar buiten gaat dan d.m.v. het creatieve gedeelte. Dat wat zich heeft aangediend gaan we spontaan, intuïtief en expressief naar buiten brengen op een goed begeleide manier.

Er wordt gewerkt met materialen die passen bij datgene wat zich tijdens de meditatie heeft aangediend. Het geheel staat onder de inspirerende en bezielende leiding van Marja van’t Wel.

Voor wie?
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke vorming en bewustwording. Maar ook voor bedrijven die samen met hun team willen werken aan teambuilding en   zingeving. Er wordt geregeld een workshop op maat aangeboden.