Voorwaarden en bepalingen en tarieven

Workshops en trainingen

Voor prijzen van de workshops en trainingen kunt u contact opnemen met mij.
Bij aanmelding betaalt u de helft van het bedrag wat u verschuldigd bent. Dit is tevens uw inschrijfgeld en bent u van een plaats verzekerd. Bij aanvang voldoet u de rest van het bedrag.

Voor de creatieve cursus en kunstzinnige vorminggeldt
De cursus bestaat uit 32 lesweken. Uw groep heeft om de week les. Op verzoek kunt u ook wekelijkse lessen volgen.
U betaalt per les of schaft een 9x crea-abonnement aan die per keer afgetekend wordt. Aan het eind van het seizoen wordt ernaar gestreefd om te starten met een nieuw abonnement in het nieuwe cursusjaar. Zo kan het zijn dat tegen het eind van het cursusjaar geadviseerd kan worden om een paar losse lessen te volgen. Een crea-kaart is een seizoen geldig.
Bij gebruik van mijn materialen vraag ik een bijdrage variërend van € 5,- tot € 15,- Dat is afhankelijk van het materiaal wat u kiest. Daarna krijgt u een materialen lijst mee die u met korting kunt aanschaffen.

Prijzen abonnement en losse lessen

9x crea-abonnement kost € 195,00. 5x crea-kaart kost € 125.00. Losse lessen kosten € 25.00


Afmelding

Het 9x crea-abonnement houdt in dat uw creatieve lessen zijn ingeboekt. U dient zich minimaal een week van tevoren af te melden om plaats te kunnen maken voor een ander. Op een ander tijdstip kunt u de les dan inhalen volgens roosterschema. Als er niet wordt afgemeld dan gaat er een knipje van de crea-kaart af, omdat er wel op u is gerekend en een ander niet tijdig kon worden geïnformeerd.

Wat betreft het annuleren van de workshops en trainingen geldt de volgende regel: Tot twee weken vóór de aanvang krijgt u uw inschrijfgeld terug min 15 % over dit bedrag. Dit zijn de administratiekosten. Na die twee weken tot aan het moment van de cursus kunt u de helft van het totale lesgeld terug gestort krijgen. Daarna is het niet meer mogelijk om restitutie van het lesgeld te verwachten.

Annuleren van de creatieve en kunstzinnige vorming

U kunt een proefles volgen om te zien of deze cursus geschikt is voor u. U betaalt dan alleen het gebruik van mijn materialen. Als u daarna het 9x crea-abonnement aanschaft en u besluit om daar toch niet mee door te gaan, dan krijgt u geen geld terug. Dit is voor eigen verantwoording.

Cadeautje bij een abonnement:
Eén gratis schilderdoek ( 40x50) of vel acryl / aquarelpapier.

  • Inclusief thee, koffie en ontbijtkoek.
  • Gebruik van vriendelijk & licht atelier met voldoende persoonlijke werkruimte.
  • Gebruik van goede materialen.
  • Vrije keuze in onderwerp & materialen.
  • Werken met kleine groepjes.
  • Optimale vakkundige begeleiding op het gebied van materialenleer en technieken.
  • Veel aandacht voor persoonlijk groei.
  • Coaching om het scheppend vermogen te helpen ontwikkelen.
  • Intuïtieve en creatieve consultancy.
  • EXTRA: BEN JIJ NIET TEVREDEN ZEG HET MIJ; BEN JE WEL TEVREDEN VERTEL HET EEN ANDER. Als je iemand introduceert krijg jij een GRATIS les bij Het Palet.

Bij ziekte:

Kunt u de verzuimde lessen inhalen. Het is mogelijk dat u dan geplaatst wordt in een andere groep op een later tijdstip. Mocht u onverhoopt niet in staat zijn om de training te volgen op het gekozen tijdstip, maar wel hieraan mee wilt doen, dan blijft uw plek gereserveerd voor de volgende training / workshop door het inschrijfgeld wat u reeds heeft voldaan.