Marja van 't WelALS PASSIE DE PLICHT VERVANGT WORDT GELUK GEBOREN!

Dit is mijn persoonlijke quote en ik kom graag mijn bed uit om jou dit te laten ervaren. Door middel van creatieve werkvormen. Een uitnodiging om te 'spelen met spul'.

Waar kom jij je bed voor uit? Mijn naam is Marja van 't Wel. Ik werk al 25 jaar als kunstzinnig inspirator en coach in mijn atelier in Leusden( sinds kort) Daarnaast geef ik trainingen voor hoog sensitieve mensen. Reik ik tips & tools aan om kwaliteit van leven en werken te verrijken. Creatieve werkvormen en kunstzinnige vorming zijn de sleutels tot een leven vanuit passie en balans. En het is MIJN passie om met jou dit avontuur aan te gaan.

Het is mijn grootste verlangen en vreugde om samen met de zoekende mens op weg te gaan, het avontuur van innerlijk ontwaken aan te gaan.

Voor dat proces maak ik gebruik van allerlei creatieve werkvormen die door mijn handen in de wereld zijn gezet zoals onder andere:

 • Beeldende kunst.
  Boeken. (Keuzen & kansen als toegang tot de kern en 'Zin in kleuren'. HET kleurboek voor volwassenen met prikkelende vragen die de dieren ons stellen)
  Coachingkaarten n.a.v. het enneagram, maar dan met het gedrag van dieren.
  Jaarboek/agenda met associatieve foto’s en teksten.
  Fotografie.
  Cursussen, workshops en HSP-trainingen.
  Coaching en persoonlijke begeleiding.
 • NIEUW: project 'DE WEG VAN DE MENS' kunt u lezen onder het kopje: Creatieve en kunstzinnige ontwikkeling/ meditatie & creativiteit
 • Ieder mens die zijn/haar leven herschept door het innerlijk ontwaken met behulp van creatieve werkvormen en daar vreugde en passie aan beleeft, is een parel op mijn kroon.
  Zeker als deze mens stevig in de schoenen komt te staan en zichzelf heeft ontdekt.

Kenmerken van mijzelf

Verbindend, luisterend en begrenzend. Ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid.
Creatief, invoelend vermogen, enthousiast, bezield, betrokken, ondersteunend, opbouwend

Opleiding

Ik wil volstaan met de volgende informatie.
Ik volg de Hogeschool van de Ziel en het Leven. En die studie is levenslang.
Voor wie specifiek meer wil weten kan mij daar persoonlijk naar vragen.