Voorwaarden en bepalingen en tarieven

Vanwege de Corona situatie zijn ook bij Het Palet aanpassingen verricht. Meer ruimte, minder mensen ( niet meer dan 3) meer individuele begeleiding en hygienische maatregelen. En natuurlijk de bekende regels in acht nemend die we inmiddels allemaal wel kennen!

Workshops en trainingen

Voor prijzen van de workshops en trainingen kun je contact opnemen met mij.
Bij aanmelding betaal je de helft van het bedrag wat je verschuldigd bent. Dit is tevens het inschrijfgeld en ben je van een plaats verzekerd. Bij aanvang betaal je de rest van het bedrag.

Voor de creatieve cursus en kunstzinnige vorming geldt:
De lessen gaan op afspraak. Zo kun je zelf bepalen wanneer je wilt komen en hoor je of er een plekje vrij is. De lesdagen waar je voor kan afspreken is op dinsdag, en donderdagochtend van 10.00 tot 12.30. Maar om 9.45 is de deur al voor je open om rustig je plekje in te nemen en te 'landen'. Al dan niet met een kop thee.
Op verzoek kun je ook wekelijkse lessen volgen om het creatieve proces intenser te ervaren. Privé les behoort ook tot de mogelijkheden.

Je betaalt per les of schaft een 8x crea-abonnement aan die per keer afgetekend wordt. Aan het eind van het seizoen wordt ernaar gestreefd om te starten met een nieuw abonnement in het nieuwe cursusjaar. Zo kan het zijn dat tegen het eind van het cursusjaar geadviseerd kan worden om een paar losse lessen te volgen. Een crea-kaart is een seizoen geldig.
Bij gebruik van mijn materialen vraag ik een bijdrage variërend van € 5,- tot € 15,- Dat is afhankelijk van het materiaal wat je kiest. Daarna krijg je een materialen lijst mee die je met korting kunt aanschaffen bij de KunstKader in Amersfoort.

Prijzen abonnement en losse lessen

8x crea-abonnement kost € 200,00. 5x crea-kaart kost € 125.00. Losse lessen kosten € 28.00


Afmelding

Het 8x crea-abonnement houdt in dat je creatieve lessen worden ingeboekt. Het is fijn om op tijd af te melden als je niet kan om plaats te maken voor iemand anders. Als er niet wordt afgemeld dan gaat er een knipje van de crea-kaart af, omdat er wel op je is gerekend en een ander niet tijdig kon worden geïnformeerd.

Wat betreft het annuleren van de workshops en trainingen geldt de volgende regel: Tot twee weken vóór de aanvang krijgt je het inschrijfgeld terug min 15 % over dit bedrag. Dit zijn de administratiekosten. Na die twee weken tot aan het moment van de cursus kun je de helft van het totale lesgeld terug gestort krijgen. Daarna is het niet meer mogelijk om restitutie van het lesgeld te verwachten.

Annuleren van de creatieve en kunstzinnige vorming

Je bent van harte welkom o een proefles te volgen om te zien of deze cursus geschikt is voor jou. Je betaalt dan alleen het gebruik van mijn materialen. Als je daarna het 8x crea-abonnement aanschaft en besluit om daar toch niet mee door te gaan, dan krijg je geen geld terug. Dit is voor eigen verantwoording.

Cadeautje bij een abonnement:
Eén gratis schilderdoek( 40x50) of vel acryl / aquarelpapier.

  • Inclusief thee, koffie en ontbijtkoek.
  • Gebruik van vriendelijk & licht atelier met voldoende persoonlijke werkruimte.
  • Gebruik van goede materialen.
  • Vrije keuze in onderwerp & materialen.
  • Werken met kleine groepjes.
  • Optimale vakkundige begeleiding op het gebied van materialenleer en technieken.
  • Veel aandacht voor persoonlijk groei.
  • Coaching om het scheppend vermogen te helpen ontwikkelen.
  • Intuïtieve en creatieve consultancy.
  • EXTRA: BEN JIJ NIET TEVREDEN ZEG HET MIJ; BEN JE WEL TEVREDEN VERTEL HET EEN ANDER. Als je iemand introduceert krijg jij een GRATIS les bij Het Palet.

Bij ziekte:

Kun je een nieuwe afspraak maken om de lessen in te halen. Even mbt het volgen van workshops: mocht je onverhoopt niet in staat zijn om de les te volgen op het gekozen tijdstip, maar wel hieraan mee wilt doen, dan blijft jouw plek gereserveerd voor de volgende training / workshop door het inschrijfgeld wat je reeds hebt voldaan.

Hopelijk is deze informatie duidelijk en wellicht tot ziens in mijn atelier!

Kleurrijke groet, Marja van 't Wel